Legalitat

El lloc web i el domini endrets.cat corresponen a la Fundació Universitària Balmes, titular de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), amb CIF G58020124 i domicili al Carrer Perot Rocaguinarda, 17 de Vic (CP 08500), telèfon 938 861 222 i adreça electrònica universitatdevic @ uvic.cat. La Fundació figura inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 150.

La informació facilitada per mitjà d'aquest lloc web no substitueix la de la seu electrònica de la Fundació o dels canals i plataformes de la seu electrònica adoptats per la Fundació, que és l’única que té plena validesa legal.

La Fundació no es fa responsable del contingut, de l’exactitud ni de l’actualització de la informació que prové d’altres persones que figuri al lloc web o a la qual es faci remissió per mitjà d'enllaços o altres sistemes.

El lloc web i els continguts que conté, inclosos els textos, imatges, gràfics, bases de dades i qualsevol altre material, es posen a disposició pública amb finalitats d’informació i per oferir serveis en el marc de les competències i funcions pròpies de la Fundació. Alguns d’aquests continguts, que corresponen o bé a la Fundació o a terceres persones que n’han autoritzat la utilització per aquest mitjà, estan subjectes a drets de propietat intel·lectual.

De forma general, i llevat que s’indiqui el contrari de forma expressa per a casos singulars, es pot portar a terme la reproducció, distribució i comunicació pública dels continguts d’aquest lloc web sempre que quedi constància de la procedència de la informació. No obstant això, no es poden utilitzar els continguts per a usos comercials ni fer-ne obres derivades sense autorització expressa de la Fundació.

Aquestes condicions són vàlides per als continguts del lloc web protegits per drets d’autor i es resumeixen en la llicència Reconeixement - No Comercial - Compartir Igual 4.0 (CC BY-NC-SA 4.0) de Creative Commons.

Els dissenys i logotips que identifiquen la Fundació només poden ser reproduïts i utilitzats amb autorització prèvia o bé quan es tracti d’identificar activitats o iniciatives que compten amb el suport explícit de la Fundació. La Fundació també n’autoritza usos no lucratius amb finalitats educatives, de recerca, estudi o difusió cultural.

En l’exercici de les seves competències i funcions la Fundació tracta dades personals. En aquest lloc web i a la seu electrònica de la mateixa hi figuren formularis que permeten a la Fundació obtenir dades. Els formularis informen de les finalitats de la recollida de dades i dels aspectes més rellevants del tractament que se’n fa. A l'inici d'aquesta pàgina hi ha la pestanya Avís legal i protecció de dades que permet conèixer la política de protecció de dades de la Fundació.

La Fundació informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) que permeten fer més còmoda i ràpida la comunicació entre l'usuari i el lloc web. La vigència d’aquestes galetes es limita al temps necessari per aconseguir aquests objectius. Qualsevol usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador d'Internet per obtenir un millor coneixement i control de les galetes. Sempre s’informa de la instal·lació de galetes amb antelació. Per obtenir més informació sobre les galetes, cal consultar la pestanya Política de cookies de l'inici de la pàgina.

La Fundació no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis ocasionats als usuaris del seu lloc web que es puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, sobrecàrrega de les línies, avaries o desconnexions quan estiguin motivats per causes que li són alienes. Tampoc no es fa responsable dels danys causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de la Fundació. Sempre que sigui possible, advertirà prèviament de les interrupcions en el funcionament del web i dels serveis.