Els llocs d'esbarjo o reunió...


Municipi:Camprodon
Comarca:Ripollès

testing image

Els llocs d'esbarjo o reunió, són els cafès d'en Cisco, Rigart, Manel o del Centre i altres més escampats per la població,

L'Esbart Camprodoní és un nou Casino fundat per camprodonins entusiastes de la llur terra en el que hi tenen cabuda també els forasters de la Colònia. Ocupa l'antic edifici de la Unión Veraniega, situat en molt bon punt de la població, encarat amb el passeig de la Font Nova, amb sala-teatre  i salons per a cafè, billar i tresillo.

Els atractius principals de Camprodon són: el seu magnífic clima d'estiu, veritablement primaveral, els preciosos voltants i les riques i abundo­ses fonts. Això fa que en aque­lla època de l'any augmenti la població, doblant-se quasi bé amb la colònia forastera. Els pi­sos que es lloguen a l'estiu moblats són en gran nombre i se'n troben de tots preus i condicions. S'han anat construint a Camprodon, engalanant ses vies i passeigs i donant-hi vida i animació, noves cases, villes i chalets, alguns de molt bon gust, pertanyents a famílies forasteres.