Estimats Pares: Sense novetat continuo...


Municipi:Bossòst
Comarca:Vall d'Aran

testing image

Viella, 27-IX-[19]30

Estimats Pares:

Sense novetat continuo les meves anades d'un poble a l'altre dels quinze o setze que havia de visitar. El dia 30, com els deia en la meva postal, estaré llest de tot i l'endemà podré emprendre la tornada.

Desgraciadament no podré tornar per França. Em vaig endur el passaport de Sant Pol, però es veu que a Barcelona, en posar les coses a la maleta, me'l devia deixar sobre la taula. El cas és que ara no apareix. Això augmenta el preu del viatge de tornada. Per altra part, amb els diners que em vaig endur tampoc no n'hauria tingut prou per a tornar per França. Hauran de fer el favor, doncs, d'enviar-me un suplement de 75 pessetes a l'Hotel Masses de Bossòst amb tota la urgència possible, car, si no pogués arribar el 30, hi haurien d'afegir 10 pessetes per cada dia que tardés de més. Si no ho poden enviar a Bossòst, jo ho podria anar a cobrar a Viella, però enviïn-me l'avís a Bossòst de seguida.

No puc escriure més llarg perquè haig d'aprofitar els minuts si vull acabar el dia 30. Però aviat els veuré i els ho podré contar tot extensament. Estic bo de salut. Rebin una bona abraçada del seu fill

Joan